Butter bean brownie
1 ds. butterbeans
3 spsk. kakaopulver
1 ¼ dl havregryn
½ dl honning
1 dl sukrin gold
½ dl. kokosolie
2 tsk. vanillepulver
½ tsk. bagepulver
Mørk chokolade efter smag
1 dl mandler
Et lille drys groft salt
Tænd ovnen på 180° C - varmluft.
Hak mandler og chokolade groft og sæt den til side (snup liiiige et hjørne af chokoladen for at tjekke kvaliteten 😋)
Bønner, kakao, kokosolie, havregryn, vanille, bagepulver, honning og Sukrin kommes i blenderen og blendes til en glat og fin masse.
Tilsæt mandler og chokolade og giv dejen en hurtig tur mere, så det bliver blandet godt ind i dejen.
Kom dejen i en springform - eller brødform - beklædt med bagepapir.
Bages ca. 20-30 min. - tjek med en strikkepind om den er færdig (der må ikke sidde dej på pinden ☝🏻)
Lad kagen afkøle i minimum 10 minutter, før den skæres ud. Opbevares på køl.


Ingen kommentarer:
Send en kommentar